Káva s kofeínom a bez vedľajších účinkov

Cafézia je stopercentná arabika postavená na kombinácii bio organickej a fairtrade kávy najvyššej kvality s presne nastavenou malou prímesou bylín lipkavec, yzop a yerba maté, ktorej úlohou je zlepšovať metabolizovanie kofeínu a znižovať aciditu kávy.

Odstránením vedľajších nežiaducích účinkov kofeínu a kyslých substancií v praženej káve táto prímes bylín nielen zvyšuje jej kvalitu a výnimočnosť, ale umocňuje aj pozitívny vplyv na ľudský organizmus a jeho imunitný systém.

Kávu s kofeínom – Caféziu – si môžete dopriať aj v tom prípade, ak trpíte histamínovou intoleranciou, máte problémy s intoleranciou na kofeín, prípadne ste tehotná alebo dojčiaca žena. Po jej vypití nepocítite ťažkosti ako búšenie srdca, trasenie rúk, žalúdočnú nevoľnosť, pálenie záhy a bez problémov po nej zaspíte.

Cafézia pochádza z vysokohorských fariem v Peru a Hondurase (1 200 až 1 800 mnm) a praží sa v renomovanej košickej pražiarni.

Káva je pripravovaná výhradne z bio, organických a fairtrade kávových čerešní. Expertíza spoločnosti Cafézia spočíva vo výbere tých najkvalitnejších bobúľ, v spôsobe ich praženia, až po dosiahnutie tých najideálnejších organoleptických vlastností.

Chcem vedieť viac